Rounded Rectangle:       В
     ЗАКЛЮЧЕНИЕ

ЗЪБНА ИМПЛАНТОЛОГИЯ

ЕЛЕКТРОНЕН СПРАВОЧНИК ЗА ПАЦИЕНТА

Драги читатели,

 

             Прочитайки справочника, Вие получавате знания по зъбна имплантология, с които обогатявате Вашата обща и медицинска култура. Тези знания по най-съвременната зъболекарска специалност ще послужат, при нужда, да се ориентирате правилно при избора на зъболекар-имплантолог, когато на Вас или на Ваши близки се налага специализирана помощ.

             Не се учудвайте, ако попаднете на зъболекар, който не е достатъчно запознат със зъбната имплантология /но е отличен професионалист в други зъболекарски специалности/. В разговора с Вас той или ще Ви насочи към компетентен специалист, или ще отрече зъбната имплантология /която за съжаление и учудване, все още има противници/. Оставям този факт /за противниците/ без коментар и само напомням баснята на Езоп за лисицата и гроздето.

             И все пак, зъболекарят, с когото ще разговаряте, е длъжен да знае поне колкото Вас, прочелите справочника, за да не изпадне в неудобно положение. В този смисъл, той също трябва да е запознат със съдържанието на „Чудото зъбни имплантати”.

             В България има чудесни специалисти - имплантолози – знаещи и можещи. Те следят новостите в зъбната имплантология и ги прилагат в лечебната си практика, т.е. те следват световните тенденции, които са подчертано положителни.

             Това са специалистите, които не „набучват” имплантати, а като дентални медици се грижат за здравето и красотата Ви.

             Намерете ги.

             Желая Ви здраве и успех!

             Винаги можете да разчитате и да се доверявате и на моите съвети и помощ.

 

             Авторът

     Версия: ЮНИ 2012

Този сайт е оптимизиран за работа с Microsoft Internet Explorer.

Всички права запазени. Електронният справочник по зъбна имплантология за пациенти е защитен продукт.

Използването на текст, снимки и илюстрации може да стане само след изрично съгласие на автора и при задължително цитиране на този източник.

КАК ДА ОТСЛАБНА?

БЪРЗО И БЕЗ ДИЕТИ

SocialTwist Tell-a-Friend
Real Time Web Analytics