ЗЪБНА ИМПЛАНТОЛОГИЯ

ЕЛЕКТРОНЕН СПРАВОЧНИК ЗА ПАЦИЕНТА

 Новоизлезлия на пазара книжен вариант на справочника.

             Преимуществата на имплантатното възстановяване на  зъби пред класическите методи са безспорни. Това е така, защото при определени условия, имплантатите възстановяват по най-добрия начин нарушеното дъвчене и говорене и връщат красотата на лицето. Техния мощен психоефект връща самочувствието на хората.

             За правилното използване на зъбните имплантати в зъболекарството са необходими, както условия от чисто медицински характер, така и условия, свързани с професионалната квалификация на лечителя от една страна и степента на информираност на пациента от друга.

             Първият в България справочник за пациента по зъбна имплантология “Чудото зъбни имплантати”, с автор основоположника на тази зъболекарска специалност у нас - академик професор д-р Николай Попов е вече факт.

             Сайтът е електронен и значително съкратен вариант на справочника. Препоръчително е след разглеждане на сайта да се прочете книгата, защото тя ще Ви даде това, което Ви е липсвало досега: знания за преценка и знания за увереност, че при нужда зъбните имплантати ще възстановят дъвченето, говора и красотата Ви.

             В случай, че у вас възникнат въпроси и нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с автора на посочените телефони, адрес и e-mail.

 

Версия: ЮНИ 2012

Този сайт е оптимизиран за работа с Microsoft Internet Explorer.

Всички права запазени. Електронният справочник по зъбна имплантология за пациенти е защитен продукт.

Използването на текст, снимки и илюстрации може да стане само след изрично съгласие на автора и при задължително цитиране на този източник.

КАК ДА ОТСЛАБНА?

БЪРЗО И БЕЗ ДИЕТИ

SocialTwist Tell-a-Friend
Real Time Web Analytics